Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   18 Ağustos 2024 - 15:00

Hiperbarik oksijen tedavi merkezi bölgeye hitap ediyor.

Büyüt
Küçült
Hiperbarik oksijen tedavi merkezi bölgeye hitap
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı Vatandaşa sunulan Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular.

Hastane yönetimi ve hizmet başkanlarının katılımıyla Hastane Başhekim V. Dr. Murat Halitoğlu’ndan hastanede sunulan sağlık hizmet sunumu, poliklinik, acil hizmetler, görüntüleme hizmetleri, Ameliyathane, Mhrs Fizik tedavi de yapılan revizyon ve tadilat ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Vatandaşlarımıza sunulan Sağlık hizmetinden tam kapasite ile faydalanabilmeleri için çalışmalarımız ve yerinde değerlendirmelerimiz aralıksız devam edecektir.

Bu kapsamda İnşaat, revize ve genişletme çalışmaları devam eden Fizik tedavi ünitesinde incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın tam kapasite ile beklemeden fizik tedavi olabilmeleri için çalışmalarımız devam etmektedir.

İlimizde hizmete devam hiperbarik oksijen tedavisi merkezini ziyaret ettik. Birçok hastalığın tedavisinde etkili olan bu tedavi yöntemi ile artık sevk eden değil sevk alan bir il olduk. Çevre illerden gelip ilimizde tedavileri yapılmaya başlandı. Bu tedaviye ihtiyacı olan vatandaşlarımız hiçbir şekilde başka illere gönderilmiyor. Ben buradan bu hizmeti sunan sağlık personellerimize de teşekkür etmek istiyorum, çünkü büyük bir özveri ile günde üç seans olmak üzere bu tedaviyi bekleyen vatandaşlarımızın tedavilerini bitirdiler şu anda hiperbarik oksijen tedavisi sıra bekleyen hiçbir hasta kalmadı Hekimlerimizin bu tedaviyi önerdiklerinde hemen tedavilerine başlanabiliyor. Hiperbarik oksijen tedavisi ile karbonmonoksit zehirlenmesi ve diyabetik yaraların tedavisi, görme kaybı ve ani işitme kaybı olan Hiperbarik oksijen tedavisi özellikle yaralarda etkili olan bir yöntem. Şeker hastalarının ayaklarındaki yaralardan, kemik iltihaplarına, ezilme ve yaralanmalardan damar tıkanıklığına bağlı yaralara kadar pek çok tedavide kullanılabiliyor. Tedavi, özellikle kışın meydana gelen soba zehirlenmelerinde hızlı ve yerinde tedavi ile hastanın hayatını kurtaran ve ileride yaşam kalitesini etkileyen bir tedavi yöntemi olarak da biliniyor. Vatandaşlarımız bu hizmetten faydalanarak sağlıklarına kavuşacaklarını düşünüyoruz. Daha öncesinden il dışına sevk etmek zorunda kaldığımız kronik yara bakım hastalarımız, yanık hastalarımız, diyabetik ayaklı olan hastalar veya travma hastaları gibi çeşitli hastalarımızı artık tedavilerini Şanlıurfa da merkezimizde gerçekleştirebiliyorlar” dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024