Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   19 Ekim 2024 - 12:23

TANAL “ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ‘BAŞKAN’ KİM?”

Büyüt
Küçült
TANAL “ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ‘BAŞKAN’
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine yönelik sosyal medya hesabı üzerinden sert sözler ifade etti.

Şanlıurfa’nın her ilçesini ve her mahallesini karış karış gezerek vatandaşların sorunlarını dile getiren Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine yönelik sosyal medya hesabından açıklama yaparak sert ithamlarla eleştiride bulundu.

Çatak Sosyal Tesisleri ve oradaki gemiyle ilgili paylaşımına verilen cevaba ilişkin sert sözler ifade eden Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde kimin başkan olduğunu sordu.

Mahmut Tanal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Mehmet Kasım Gülpınar, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı” siz misiniz, yoksa Ekrem Arpak isimli şahıs mı?

Bu belediyenin Ulaşım Daire Başkanı, ilgili bürokratı, birimi yok mu ki, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi adına her şikayet, talep ve sorunda Ekrem Arpak açıklama yapıyor?

O çok eleştirdiğimiz Zeynel Abidin Beyazgül döneminde dahi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal kimliği, şahısların gölgesinde bırakılmamıştı.

Sayın Mehmet Kasım Gülpınar, Ekrem Arpak isimli şahsın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevi, konumu nedir? Ekrem Arpak, belediyede çalışıyorsa maaşı ne kadardır?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine dair eksiklikleri dile getiren, talep ve şikayetlerini, sorunlarını belirten vatandaşları, gazeteci kisvesi altında, değnekçi edasıyla tehdit ve hakaret diliyle sindirmeye, susturmaya çalışan Ekrem Arpak’ın bu cüretkarlığı nereden kaynaklanıyor?

 

Ekrem Arpak kimin onayıyla, kimin parasıyla sürekli Ankara’da turluyor?

Ben de Mahmut Tanal olarak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanına ilişkin dile getirdiğim eleştiriler, belirttiğim eksiklikler konusunda karşımda kurumsal yapı içerisindeki bir muhatap bulmak isterim.

Benim muhatabım Ekrem Arpak olmamalı. Uçaksavar Kavşağı’ndaki eksikliklere, Bozova ilçesinde Çatak’ta çürümeye yüz tutulan “Göbeklitepe” isimli feribota ilişkin Ekrem Arpak’ın, sözümona Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi adına yaptığı açıklama, savunma, iletişim açısından tam bir garabet!

Ekrem Arpak’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevine, kimin adına hareket ettiğine ilişkin tartışmaya açıklık getirmenizi bekliyoruz.

Hiç kimse belediyeyi eleştirdi, eksiklikleri dile getirdi, talep ve şikayetlerini belirtti diye Şanlıurfalı hemşerilerimi susturma, korkutma cüretinde bulunamaz!

 Şanlıurfalılar maraba, siz ise ağa değilsiniz!

İnsanlar, Mehmet Kasım Gülpınar’ın adını kullanan değnekçi edalı trollerin tehdit ve hakaretlerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne taleplerini iletmekten dahi korkar hale gelmiş.

Bu korku iklimine izin vermeyeceğiz!”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024