Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı
22.10.2024
Şanlıurfa / 17°C

13 Ekim 2024 - 00:55
Akçakale’de Belediye Meclis Üyesi Linç Tehlikesi Atlattı!
Akçakale'de yaşanan şok edici bir olayda, Ak Parti Akçakale Belediye Meclis Üyesi Abdurrezzak Yalçınkaya, daha önce şikayetçi olduğu bir grup tarafından jandarmanın gözü önünde saldırıya uğradı.
Akçakale’de Belediye Meclis Üyesi Linç Tehlikesi Atlattı!

Yaşanan olayda Yalçınkaya'nın burnu kırılırken, can güvenliği ciddi şekilde tehlike altına girdiği bildirildi.

Olay, Yalçınkaya'nın tarım arazileriyle ilgili yıllardır süregelen bir anlaşmazlık nedeniyle yaşandı. Husumetli şüphelilerin başını çektiği grup, Yalçınkaya'yı defalarca tehdit etmiş, hatta araziye gelerek işgal girişiminde bulunmuştu.

Son olay ise 12 Ekim 2024 tarihinde yaşandı. Jandarma ekipleriyle birlikte arazide inceleme yaparken, şüpheliler tarafından pusuya düşürülen Yalçınkaya, linç edilmek istendi. Saldırganlar, Yalçınkaya'ya yumruk, tekme ve darbelerle saldırarak ağır yaraladı.

Yalçınkaya, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Beni öldüreceklerini söylediler, linç etmeye çalıştılar. Kolluk kuvvetlerinin yanında olmama rağmen bu kadar acımasızca saldırıya uğramam beni çok şaşırttı. Can güvenliğimden endişe ediyorum." Dedi.

Olayla ilgili olarak Yalçınkaya, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Yaşananların kamera kayıtlarına yansıdığını belirten Yalçınkaya, şüphelilerin bir an önce yakalanmasını ve cezalandırılmasını istedi.



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.