Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı
22.10.2024
Şanlıurfa / 17°C

07 AÄŸustos 2024 - 11:09
İl Sağlık Müdürü Solmaz; Suruç Devlet Hastanesini yerinde değerlendirdi.
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Hastane sağlık hizmet sunumu değerlendirmesi kapsamında Suruç Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, Hastane Başhekimi Dr. Necmi Eşiyok dan Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Vatandaşa sunulan Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular
İl Sağlık Müdürü Solmaz; Suruç Devlet Hastanesini yerinde değerlendirdi.

Åžanlıurfa Ä°l SaÄŸlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz “Suruç Devlet hastanesi GüçlendirilmiÅŸ ilçe hastanemizdir. VatandaÅŸlarımızın Hastanelerimizde sunulan SaÄŸlık hizmetinden tam kapasite ile faydalanabilmeleri için çalışmalarımız ve yerinde deÄŸerlendirmelerimiz aralıksız devam edecektir.

Bu kapsamda hastanemizin tüm bölümlerini inceledik. Toplam muayene verileri, Acil servise müracaat sayıları ve oranları, Acil serviste ki triajın güçlendirilmesi, evde saÄŸlık hizmetleri, Ameliyathane, poliklinikler, Ketem, gebe okulu, Diyabet hemÅŸireliÄŸi. YoÄŸun bakımlar, Depo, Ambarlar ve yataklı birimleri deÄŸerlendirdik. Åžanlıurfa Ä°l SaÄŸlık MüdürlüÄŸü olarak Çalışmalarımız kalitemizi yükselterek halkın saÄŸlık hizmetinden maksimum seviyede faydalanmalarını saÄŸlamaktır. Biz tedavi için Hastaneye baÅŸvuran vatandaÅŸlarımızın hastaneden memnun olarak ayrılmalarını önemsiyoruz. Yöneticilerimiz tarafından gerçekleÅŸtirilen sunum ve yapılan istiÅŸare ile daha nitelikli hizmet sunabilmek için bugüne kadar yapılan hizmetlere neler eklenebilir diye fikir alışveriÅŸinde bulunduk" dedi.

Solmaz, SaÄŸlık tesislerinde çalışan personel ile bir araya gelerek dilek temennilerini dinledi. Tedavi gören hastaların da durumlar hakkında bilgi alarak geçmiÅŸ olsun dileklerini iletti.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.