Dobra Dobra Haber Ger癟ek Haberin Kayna覺

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GNCEL
Haberin Tarihi :   19 Eyl羹l 2024 - 13:49

Emektar "gazilerimize sal覺kl覺 ve huzurlu bir yaam diliyorum.

B羹y羹t
K羹癟羹lt
Emektar gazilerimize sal覺kl覺 ve huzurlu bir yaam
Aziz Emektar "Bata Gazi Mustafa Kemal Atat羹rk olmak 羹zere t羹m gazilerimizi minnet ve 羹kranla an覺yor, hayat覺n覺 kaybeden kahramanlar覺m覺z覺 rahmetle yad ediyorum. Bu vesileyle gazilerimize sal覺kl覺 ve huzurlu bir yaam diliyorum.

Aziz Emektar 19 Eylül Gaziler Günü dolay覺s覺yla bir mesaj yay覺mlad覺. Emektar mesaj覺nda u ifadelere yer verdi:

“Vatan覺m覺z覺n ba覺ms覺zl覺覺, milletimizin huzuru ve güvenlii için canlar覺n覺 hiçe sayarak mücadele eden gazilerimiz, tarihimizin en k覺ymetli kahramanlar覺d覺r. 19 Eylül Gaziler Günü, milletimizin bu kahramanlara duyduu derin minnetin bir ifadesidir. Gazilerimiz, sadece geçmiimizin deil, ayn覺 zamanda bugünümüzün ve yar覺n覺m覺z覺n da en güçlü teminat覺d覺r.

Bizlere düen görev, onlar覺n fedakârl覺klar覺n覺 asla unutmamak, gazilerimize lay覺k olduklar覺 deeri her zaman vermek ve onlar覺n yan覺nda olmakt覺r.gazilerimizin hak ettikleri sayg覺y覺 ve destei görmek ad覺na üzerimize düeni yapmaya devam edeceiz.

Türk milleti, tarih boyunca vatan覺na, bayra覺na ve ba覺ms覺zl覺覺na can覺 pahas覺na sahip ç覺km覺, bu uurda destanlar yazm覺t覺r. Bugün özgür bir ekilde yaamam覺z覺 salayan gazilerimiz, bu destanlar覺n yaayan sembolleridir. Milletimiz, gazilerimizin anl覺 mücadelesini ve kahramanl覺klar覺n覺 asla unutmayacak, onlara olan minnetini daima yüreinde ta覺yacakt覺r.

Bu vesileyle, bata Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi minnet ve ükranla an覺yor, hayat覺n覺 kaybeden kahramanlar覺m覺z覺 rahmetle yad ediyorum. Bu vesileyle gazilerimize sal覺kl覺 ve huzurlu bir yaam diliyorum.”



Sayfay覺 Yazd覺r
Print Friendly / PDF
Sosyal Payla覺m
Google
Etiketler :
襤sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : K羹f羹r, hakaret, rencide edici c羹mleler veya imalar, inan癟lara sald覺r覺 i癟eren, imla kurallar覺 ile yaz覺lmam覺, T羹rk癟e karakter kullan覺lmayan ve tamam覺 b羹y羹k harflerle yaz覺lm覺 yorumlar onaylanmamaktad覺r. Ayr覺ca su癟 tekil edecek hakaret i癟erikli yorumlar hakk覺nda muhataplar覺 taraf覺ndan dava a癟覺labilmektedir.
Uyar覺
G羹venlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yap覺n.
D襤ER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaret癟i Defteri
D羹羹nce ve nerilerinizi bizimle payla覺n.
1. L襤G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Ger癟ek Haberin Kayna覺 | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Haklar覺 Sakl覺d覺r. 穢 2023 - 2024